4-hjulsudmåling og sporing

Vi hjælper din bil tilbage på rette spor

Autoværksted i Frederikssund

Skab øget kørekomfort med professionel sporing

Trækker din bil skævt når du kører ligeud eller virker styringen på anden måde ustabil? Med en effektiv 4-hjulsudmåling kan vi, ved hjælp af specialudstyr, hurtigt kortlægge hvorvidt din bils hjul er placeret korrekt i forhold til hinanden. Hvis behovet er der, udfører vi efterfølgende en grundig sporing, så du undgår at din bil trækker skævt eller får unødvendig slidtage på dækkene.
En professionel 4-hjulsudmåling og sporing er med til at sikre:

 • Bedre brændstoføkonomi
 • Øget sikkerhed under kørsel
 • Længere levetid på dæk

Helt op til ⅓ af bilister i Danmark kører dagligt rundt med en skæv hjulopsætning, hvilket medfører øget risiko for uheld samt hurtigere nedslidning af bilen. Hos Holte-Hansen Autoservice står vores dygtige og veluddannede mekanikere klar til at få din bil på rette spor. Vi har altid det nyeste udstyr indenfor opmåling og arbejder effektivt, så du hurtigt er tilbage på vejen igen.

Undgå en skæv hjulopsætning på din bil

Gennem vores mangeårige erfaring ved vi præcis hvordan en korrekt hjulopsætning ser ud for enhver bil, uanset mærke eller model. Der kan være mange årsager til at din bil trækker skævt, eksempelvis hvis du har ramt en kantsten eller har kørt på en ujævn med større huller.
Uanset årsagen kan vi med vores høje kompetenceniveau hurtigt få din bil til at køre snorlige, og derved spare dig for dyrere reparationer eller i værste fald uheld, på et senere tidspunkt. Er du i tvivl om din bil kører som den bør? Så kig forbi dit lokale autoværksted og få foretaget en måling.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe

Kontakt os allerede i dag og bestil en 4-hjulsudmåling af din bil. Vi anbefaler at du kontakter os hvis bilens styring virker ustabil eller trækker skævt. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller på mail info@holtehansen.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

 • Professionelle mekanikere

  Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

 • Akut problem?

  Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

 • Mulighed for lejebil

  Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.