Aircondition Service

Vil du have optimal køleevne i din bil?

Aircondition Service

Oplev glæden ved et velfungerende klimaanlæg

Det kan hurtigt blive en enten alt for varm eller kold fornøjelse at køre i en bil med et defekt klimaanlæg, da evnen til at justere temperaturen pludselig er væk. Heldigvis er vi hos Holte-Hansen Autoservice klar til at udføre professionel og effektiv aircondition service, så du igen kan opnå maksimal køreglæde i den rette temperatur.

Dit klimaanlæg mister løbende kølemiddel og vil gennem tiden ofte blive stoppet til med snavs, hvilket påvirker dets evne til at kunne køle effektivt. Det er derfor en god idé at få udført regelmæssig aircondition service på din bil, så du er sikret at anlægget altid er i orden.

Professionel aircondition service udført af eksperter

Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring med at udføre grundig aircondition service, uanset hvilket bilmærke eller model det måtte omhandle. Vi sætter en ære i at yde den bedste service for både dig og din bil.
Aircondition service indebærer både fejlfinding, reparation samt rensning af klimaanlægget.

Vores gennemsigtige priser samt høje kompetenceniveau er gang på gang med til at sikre glade kunder og fejlfrie resultater. Skal din bil være klar til den kommende sæson? Så få udført aircondition service hos dit lokale og kvalitetsbevidste autoværksted.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og bestil tid til aircondition service. Vi har erfaring med alle slags klimaanlæg og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken bil du ejer. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular hvorefter vi besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.