Autorude

Vi hjælper hvis din rude er revnet eller har fået et stenslag

Autorude

Få nemt og hurtigt din autorude fikset

Der kan være flere årsager til at få sin rude skiftet, og hvad end det måtte være står vi klar til at tilbyde effektiv skift eller reparation af autorude. På vores autoværksted i Frederikssund servicerer vi dagligt et utal af glade kunder, heriblandt med at få deres ruder til igen at stå som ny.

Hvad end det gælder en mindre flænge eller et groft stenslag, står vi klar til hurtigt at give dig klart udsyn fra din bil igen. Vi bruger udelukkende branchens bedste udstyr, og er grundige helt ned til fingerspidserne når vi udfører reparation eller skift af din bils rude.

Dit lokale og kvalitetsbevidste autoværksted i Frederikssund

Hos Holte-Hansen Autoservice får du professionel montering samt service i topklasse. Selvom skift eller reparation af autorude som udgangspunkt ikke er en omfattende opgave, er det vigtigt at vælge et autoværksted som altid går op i høj kvalitet, uanset opgavens omfang.

Vi sørger for at holde prisen på reparation og udskiftning af din autorude på et lavt og attraktivt niveau, og giver vores kunder 3 års garanti på alle reservedele. Dette er blot én af en længere række fordele, som vi som medlem af AutoMester tilbyder vores kunder. Lad dig og din bil servicere på vores værksted, og få både et resultat og en oplevelse i særklasse.

Bestil tid til skift eller reparation i dag

Kontakt os allerede i dag og bestil tid til reparation eller udskiftning af autorude. Vi har erfaring med skader af ethvert omfang samt ruder fra alle typer biler uanset mærke og model. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular hvorefter vi besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.