Dækskifte til skarpe priser

Når bilen skal have nyt fodtøj

Dækcenter

Skal du køre med sommer- eller vinterdæk?

I Danmark har vi ikke et lovkrav om at skulle køre med vinterdæk om vinteren. Så rent teknisk set kan du godt køre med sommerdæk året rundt. Dog er det ikke noget vi anbefaler da bremselængden på sommerdæk på isglatte veje er væsentlig længere. Med vinterdæk får du et bedre vejgreb og minimere dermed risikoen for at skride ud hvis du er nødt til at lave en brat opbremsning. Det samme gør sig gældende for sommerdæk, de har også en mindre bremselængde på tørre veje. Ydermere forlænger du levetiden på dine vinterdæk ved også at benytte sommerdæk, da vinterdæk slides hurtigere end sommerdæk gør.

Opbevaring af dæk

På vores store dækcenter har vi også mulighed for at opbevare din dæk, når du ikke bruger dem. På den måde slipper du for besværet med at transportere dem frem og tilbage når du skal have foretaget dækskifte. Du slipper ydermere også for at skulle finde plads til opbevaring i skuret eller andetsteds derhjemme.

Sporing af bilen

Vi tilbyder ydermere 4 hjulsudmåling, også kaldet sporing af bilen. En forkert sporing af bilen kan opstå af flere forskellige grunde. Sporingen har betydning for, hvor meget slitage dine dæk kan holde til. Du kan dermed forlænge dine dæks levetid og din brændstoføkonomi med en korrekt sporing. Det er en god ide at få tjekket bilens sporing når:

 • Når din bil har ramt noget (kantsten eller genstande)
 • Dækkene er slidt ujævnt
 • Hvis rattet ikke retter op efter et sving
 • Når du køber nye dæk og ønsker en lang levetid
 • Når du udskifter støddæmpere eller andre styrekomponenter

Er du eksempelvis er i tvivl om dine dæk er slidt ujævnt, så er du altid velkommen til at komme forbi vores autoværksted. Så kigger vi gerne på dækkene og fortæller dig om det er nødvendigt eller ej.

Bestil tid til et dækskifte allerede i dag

Skal du have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Så står vi hos Holte-Hansen Auto klar til at hjælpe.Vi kan kontaktes på telefon 61 10 36 00 eller på e-mail info@holtehansen.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

 • Professionelle mekanikere

  Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

 • Akut problem?

  Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

 • Mulighed for lejebil

  Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.