Erhvervsaftale

Når firmabilen hurtigt skal tilbage på vejen igen

Erhverv

Få en erhvervsaftale med masser af fordele

Vi sammensætter en erhvervsaftale, så den passer til lige netop dig og din virksomhed. Vi ønsker at yde den bedste service og derfor er det vores fornemmeste opgave, at sørge for at du får en nem og enkel løsning, når du skal have firmabilen på værksted. Med os som din samarbejdspartner har du et kompetent og erfarent autoværksted lige ved hånden. Vi hjælper med både vedligeholdelse, reparationer og service. Med en erhvervsaftale får du blandt andet:

 • Fordelagtige priser
 • Mulighed for at leje af bil
 • Kompetent rådgivning og vejledning

Hos os er ingen opgave for stor. Vi har mange års erfaring og kan hjælpe dig uanset hvilken bil du har og hvilket problem du måtte have. Har du specielle ønsker til hvad jeres erhvervsaftale skal inkludere, så tøv ikke med at kontakte os. Så finder vi sammen en løsning der er skræddersyet til lige præcis dine ønsker og behov.

Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi ved at når firmabilen er ude af drift, så betyder det tabt omsætning. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre. Skulle det ske at firmabilen har brug for flere dage hos os. Så har vi en samarbejdsaftale med Hertz biludlejning, og tilbyder derfor et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værkstedet. Så kan i komme videre med arbejdet samme dag.

Pas på din firmabil med en erhvervsaftale hos Holte-Hansen Autoservice

Kontakt os allerede i dag og få lavet en erhvervsaftale, så du hurtigt kan komme ud til kunderne igen. Vi kan kontaktes på telefon 61 10 36 00 eller på mail info@holtehansen.dk. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular. Her kan du beskrive din skade og udfylde din kontaktinfo, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

 • Professionelle mekanikere

  Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

 • Akut problem?

  Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

 • Mulighed for lejebil

  Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.