Ferietjek

Vil du gerne sikre at din bil er køreklar til ferien?

Ferietjek

Undgå nedbrud på kør-selv ferien

I Danmark er vi store tilhængere af kør-selv ferien, da formen giver en høj grad af fleksibilitet og praktikalitet på rejsen. Med et ferietjek fra Holte-Hansen Autoservice er du med til at minimere risikoen for ubehagelige overraskelser, som kan ødelægge selv den mest velplanlagte ferie.
Selvom du aldrig før har oplevet problemer med din bil, er der stor forskel på almindelig hverdagskørsel og en længere rejse med en fuldt pakket bil. Din bil bliver udsat for et øget pres og kilometertal, hvorfor at det kun kan anbefales at få udført et ferietjek af bilen.

Skab tryghed med et professionelt ferietjek

Vi har mange års erfaring med ferietjek, og gennemgår grundigt din bil fra top til bund, så du ikke skal bekymre dig om andet end at pakke solcremen. Vi tager højde for hvor langt I skal, hvor meget ekstra vægt bilen skal køre med samt eventuelle temperaturforskelle.
Vi gennemgår blandt andet:

 • Bremser
 • Batteri
 • Dæktilstand- og tryk
 • Lygtefunktion
 • Udstødningssystem

Vi sørger for at din bil er køreklar til ferien, og giver altid vores ærlige mening når det kommer til bilens stand. Vores veluddannede mekanikere arbejder effektivt og sætter en ære i at servicere både dig og din bil.

Book tid til et ferietjek

Kontakt os allerede i dag og bestil et ferietjek af din bil. Vi har erfaring med biler af alle mærker samt modeller, og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken bil du ejer. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular hvorefter vi besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

 • Professionelle mekanikere

  Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

 • Akut problem?

  Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

 • Mulighed for lejebil

  Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.