Klargøring til syn

Hvorfor risikere at betale for et omsyn?

Klargøring til syn

Med klargøring til syn sparer du penge og tid

Helt op mod 600.000 danske biler dumper hvert år det periodiske syn. At få bilen synet koster i omegnen af 300-400 kr. pr gang. Så hvis du dumper det indledende syn og skal til omsyn, så kommer det ikke kun til at koste dig tid men også penge. Det kan derfor godt betale sig at tænke over bilens stand, før den bare bliver kørt til syn i en synshal uden videre omtanke.

Når vi udfører klargøring til syn af diverse biler, så vurderer vi, hvor der skal laves reparationer eller forbedringer, således at din bil kan gå smertefrit gennem det periodiske syn. Vi gennemgår de samme fokuspunkter som synshaller og ved hvad der skal til for at en bil består det periodiske syn. Du er derfor i trygge hænder når vi laver klargøring til syn af din bil.

Vi udskifter ikke reservedele uden din tilladelse

Med klargøring til syn laver vi til at starte med en grundig gennemgang af din bil. Her giver vi altid et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få udskiftet de nødvendige reservedele, så din bil er klargjort og den problemfrit kan gå igennem det kommende syn.
Er din bil dumpet det periodiske syn og skal derfor have foretaget en eller flere reparationer før den skal til omsyn. Så står vi selvfølgelig også til rådighed og kan hjælpe med at udbedre de fejl, der var skyld i at bilen ikke bestod det periodiske syn.

Kan du heller ikke overskue at skulle have bilen til omsyn?

Kontakt os allerede i dag og bestil en tid til synsklargøring af din bil. Vi har erfaring med biler af alle mærker og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken bil du ejer. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Her kan du beskrive skaden og udfylde din kontaktinfo, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.