Kobling

Sikrer optimal forbindelse mellem motor og gearkasse

Kobling

Trænger din kobling til en hjælpende hånd?

Din bils kobling bliver konstant belastet grundet dens hyppige brug, og bliver derfor også nedslidt gennem årene. Det kan derfor også blive nødvendigt at udskifte hele- eller enkelte dele af koblingen. Vi kan hos Holte-Hansen Autoservice tilbyde dig kvalitetsbevidst reparation af din kobling, så du igen kan opleve den fulde køreglæde.

Hvornår det er tid til til at få din kobling skiftet, kommer an på faktorer som bilens mærke samt hvor ofte og længe der bliver kørt i den. Det er en rigtig god idé at tage bilen på værksted lige så snart du mistænker problemer med din kobling, da det forhindre en eventuel skade i at udvikle sig.

Effektiv og sikker reparation af kobling

Er det tid til at få en dygtig fagmand til at kigge på din kobling? Vores mandskab af erfarne og professionelle mekanikere, står klar til at give dig en kvalitetsoplevelse og yde den bedste service til både dig og din bil.

Vi er som værksted medlem af AutoMester og tilbyder derigennem vores kunder en lang række fordele, blandt andet hurtig levering samt 3 års garanti på reservedele. Du har derudover mulighed for at få stillet en gratis lånebil til rådighed, så reparationen af din kobling skaber minimal ulejlighed for dig.

Få din kobling tilbage i topform

Er du i tvivl om din kobling virker som den skal? Tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har erfaring med alle typer biler uanset mærke og model, og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken bil du ejer. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular hvorefter vi besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.