Motor

Få hurtig og effektiv udbredelse af motorproblemer

Motor

Bilens vigtigste organ

Motoren fungerer som bilens hjerte og er på samme måde kompleks og vital i sin funktion når det gælder bilens samlede ydeevne. Din bils motor og de tilhørende mindre komponenter kræver derfor også ekstra opmærksomhed og forkælelse, for at blive ved med at fungerer optimalt. Hvis du oplever problemer med din motor, er det utrolig vigtigt at få den på værkstedet hurtigst muligt, så eventuelle skader hurtigt kan udbedres.

Ligesom et lægebesøg, skal en tur på autoværksted gerne være overstået hurtigst muligt og medfører en komplet kortlæggelse samt løsning på eventuelle problemer. Vi har hos Holte-Hansen Autoservice stor erfaring med både diesel- såvel som benzinmotorer, og står klar til at få din i topform igen.

Veluddannede mekanikere til glæde for din motor

Vores brede vifte af kompetencer indenfor branchen gør os i stand til at fikse alle motor relaterede problemer, uanset din bils mærke eller model. Vores dygtige mandskab sørger for effektiv fejlfinding og udbedring af komponenter med skader eller slitage, til priser hvor alle kan være med.

Vi bruger udelukkende reservedele af højeste kvalitet, og kan gennem vores medlemskab hos AutoMester tilbyde 3 års garanti. Vi bestræber os på at være lidt bedre end alle andre autoværksteder, hvorfor vi altid står klar med kompetent service og højt humør når du har brug for det.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Oplever du problemer med din motor? Kontakt dit lokale autoværksted i Frederikssund. Vi har erfaring med alle typer biler uanset mærke og model, og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken bil du ejer. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular hvorefter vi besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.