Partikelfilter

Få renset eller skiftet dit partikelfilter af faguddannede mekanikere

Partikelfilter

Effektiv rensning eller skift af partikelfilter

Partikelfilteret i en bil har til funktion at reducere mængden af skadelige sodpartikler fra bilens udstødning. Et partikelfilter tjener derfor et vigtigt formål, i det at det er med til at gøre din bil mere miljøvenlig. Det er derfor også vigtigt at du ikke kører rundt med et defekt eller tilstoppet partikelfilter.

Udover at være en vigtig del af at få bilen til at forurene mindre, nedsætter det nemlig også din bils ydeevne hvis partikelfilteret ikke fungerer optimalt. Hvis dit partikelfilter er defekt eller tilstoppet, har det den konsekvens at bilens trækkraft forringes, hvilket går ud over brændstoføkonomien.

Book tid til udskiftning eller rens af partikelfilter

Kontakt os allerede i dag og lad os se nærmere på partikelfilteret i din bil. Vi har erfaring med biler af alle mærker samt modeller, og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken bil du ejer. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular hvorefter vi besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.