Professionelt serviceeftersyn

Når du skal være godt kørende

Serviceeftersyn

Derfor skal du tage din bil til et serviceeftersyn

Et serviceeftersyn handler i korte træk om at forebygge på skader din bil samt at udskifte sliddele, der typisk kun holder et bestemt antal kilometer før de skal skiftes. På den måde vil du opleve færrest muligt driftsproblemer med bilen.

Alle biler har en lille lampe i instrumentbrættet, der til tider kan begynde at lyse. Det er som regel et tegn på, at der er noget galt med bilen og at det er en god idé at tage bilen med til et serviceeftersyn. Der er ikke lovkrav om at skulle have foretaget et serviceeftersyn, dog har bilfabrikanten ofte nogle regler om hvor ofte bilen skal synes hvis garantien skal være gældende. Du kan derfor sagtens vente med at få kigget på bilen til det obligatoriske syn, dog er det ikke noget vi anbefaler. Hvis der begynder at opstå problemer, så kan det gå ud over både garanti og pengepung. Din garanti på bilen kan nemlig spare dig mange penge, hvis der pludselig opstår større problemer, såsom motorsvigt.

Hvor ofte skal jeg have foretaget service på bilen?

Det er et spørgsmål vi ofte får stillet. Svaret på, hvor ofte din bil skal have foretaget et serviceeftersyn, afhænger i høj grad af hvor mange kilometer bilen har kørt. Normalt anbefales det fra fabrikantens side, at der bliver foretaget et serviceeftersyn mindst én gang om året i din bils servicebog, hvis du ikke kører nok kilometer om året til at ramme et bestemt antal kilometer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn

I de fleste tilfælde vil det være langt billigere for dig at forebygge fejl, før de udvikler sig til en større skade. Vi anbefaler derfor at du kontakter os hvis bilen eksempelvis opfører sig anderledes end den plejer, eller hvis der forekommer lyde, som ikke tidligere har været der under kørsel. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller på mail info@holtehansen.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.