Tandrem

Få hurtigt og effektivt skiftet din bils tandrem

Tandrem

Vent ikke for længe med at skifte din tandrem

Din bils tandrem er afgørende for bilens samlede funktionsdygtighed, i det at den holder styr på alle motorens komponenter og sikrer at de arbejder i det rigtige tempo. En tandrem bliver dog gennem årene slidt og det er derfor vigtigt at holde øje med hvornår det er tid til en udskiftning.

Hvornår din tandrem præcis skal udskiftes afhænger i høj grad af mærket på din bil. Heldigvis har vi hos Holte-Hansen Autoservice erfaring med udskiftning af tandrem for alle bilmærker, og kan derfor hjælpe dig ligegyldigt hvad du kører i. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser og står klar til at yde kvalitetsbevidst og kundeorienteret service på vores værksted i Frederikssund.

Professionel udskiftning af tandrem

Vores team af erfarne mekanikere har de helt rette kompetencer til at få din bil i topform igen, hvilket de gør med et smil. Du skal med ro i maven kunne overlade din bil til os, og vi gør alt i vores magt for at give dig service og grundighed ud over det sædvanlige.
Som medlem af AutoMester tilbyder vi vores kunder en ekstra række fordele, blandt andet hurtig levering samt 3 års garanti på reservedele.

Derudover får du selvfølgelig mulighed for at får stillet en gratis lånebil til rådighed, mens vi har din egen på værkstedet. Vi har fokus på at tilbyde effektivt skift af tandrem, til så lidt ulejlighed som muligt for dig.

Bestil din tid allerede i dag

Kontakt os allerede i dag og bestil tid til udskiftning af tandrem. Vi har erfaring med biler af alle mærker samt modeller, og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken bil du ejer. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular hvorefter vi besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.