Udstødning

Professionel reparation eller udskiftning af din bils udstødning

Udstødning

Oplever du larmen eller raslen fra din bil?

Dette er typisk et tegn på at din bils udstødning er defekt og trænger til enten at blive repareret eller skiftet. Bilens udstødning er et vigtigt komponent at holde i orden da en utæt udstødning eksempelvis kan lede giftgasser ind i kabinen, når bilen holder i tomgang. En defekt udstødning vil også negativt påvirke din brændstoføkonomi samt resulterer i at din bil forurener mere.

Vi kan hos Holte-Hansen Autoservice tilbyde dig effektiv udskiftning eller reparation af udstødning til attraktive priser. Vores team består udelukkende af erfarne og professionelle mekanikere, der gør sit yderste for at du hurtigt er på vejene igen.

Kvalitetsbevidst service til dig og din bil

Uanset hvilken bil du måtte eje, har vi de rette kompetencer til at at yde kompetent service med en ekstra portion godt humør. Din udstødning er i trygge hænder på vores autoværksted i Frederikssund, og vi giver dig selvfølgelig muligheden for en gratis lånebil i mellemtiden.

Vi bruger udelukkende moderne reservedele af højeste kvalitet, og kan gennem vores medlemskab hos AutoMester tilbyde 3 års garanti. Vi står klar når du har brug for det og sørger for at din bil udstødning hurtigt er tilbage i topform. Vores store fokus på at gøre lidt ekstra, er med til at sikre vores tårnhøje kundetilfredshed. Vi vil nemlig gerne være lidt bedre end alle andre autoværksteder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og bestil tid til reparation eller udskiftning af udstødning. Vi har erfaring med alle typer biler uanset mærke og model, og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken bil du ejer.

Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular hvorefter vi besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.