Undervognsbehandling

Beskyt din bils undervogn mod vind, vejr og rust

Undervognsbehandling

Professionel undervognsbehandling

Alle biler ruster i det danske klima, uanset om den kører på benzin, diesel eller el. Det fugtige vejr kombineret med det store forbrug af salt på vejene i vintermånederne, gør danske biler særligt udsatte når det gælder rust. Det er derfor en rigtig god idé at få foretaget en undervognsbehandling, så din bil er bedst muligt beskyttet mod at ruste i flere år frem.

Det er vigtigt at få bilen undervognsbehandlet af en dygtig fagperson med stort kendskab til bilmærker og modeller, da det er afgørende for hvor effektivt din bil er beskyttet efterfølgende. Hos Holte-Hansen Autoservice har vi et tæt samarbejde med Dinitrol, som udfører undervognsbehandlinger, og vi sætter en ære i at yde den bedste service for dig og din bil.

Lad eksperter rustbeskytte din bil

Vores veluddannede mekanikere har mange års erfaring med at udføre grundig og effektiv undervognsbehandling, uanset hvilket bilmærke eller model det måtte omhandle. Vi tager vores fag seriøst og ser det som vores fornemmeste opgave at holde din bil beskyttet mod rust.

Gennem vores gode samarbejde med Dinitrol, samt vores store fokus på ekstraordinær service og kvalitet, har vi kunne hjælpe et utal af tilfredse kunder fra vores base i Frederikssund. Vi er stolte over vores mange glade anmeldelser og kundeudtalelser, og bestræber os altid på at du skal være fuldstændig tilfreds med os som dit autoværksted.

Indhent et uforpligtende tilbud

Ønsker du at beskytte din bil mod rust? Kontakt dit lokale autoværksted i Frederikssund allerede i dag. Vi har erfaring med alle typer biler uanset mærke og model, og kan derfor hjælpe dig uanset hvilken bil du ejer. Du kan kontakte os på telefon 61 10 36 00 eller via e-mail på info@holtehansen.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular hvorefter vi besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Holte-Hansen Autoservice

  • Professionelle mekanikere

    Vores mekanikere kommer løbende på efteruddannelse så vi altid er up to date med den nyeste udvikling og teknologi.

  • Akut problem?

    Står du med et akut problem, så kontakt os med det samme. Vi gør alt hvad vi kan for at få dig hurtigt videre.

  • Mulighed for lejebil

    Vi tilbyder et bredt udvalg af lejebiler mens din egen bil er på værksted.